Nyhedssiden

Mail til forbundet: Forbundet  hvis du har relevant stof til denne side.
Nyhedssiden var blevet en kende for omfattende, derfor er den nu splittet den op.


2019 (Indlægsdato 29.09.2019)

Danske sortkrudtsskytter takker Allan Olsen for trofast vedligehold af forbundets hjemmeside, men tiden er kommet hvor John Kjær Nielsen overtager posten som webmaster.


2018 (Indlægsdato 19.03.2018)

Kære foreningsformand.

Der hersker, forståeligt nok, nogen forvirring i vores rækker omkring ansøgning af ”Kuglestøber og fænghætte tilladelse” samt tilladelse til indkøb af sortkrudt.
Når man søger via www.politi.dk skal man vedhæfte et kursusbevis i sortkrudt. Et sådant findes jo ikke. Det kan pt ikke lade sig gøre at ansøge om de nævnte tilladelser via politiets hjemmeside. Blanketten som hedder P 704-21 (02/15) findes heller ikke under ”Blanketter” på www.politi.dk. Jeg har skrevet en redegørelse til rette politimyndighed angående dette problem, med henblik på at få det rettet. Indtil videre kan du informere dine medlemmer om at de skal bruge vedhæftede blanket ved ansøgning, og sende den til ACØ/ACV, husk at medsende medlemsbevis. Håber at denne mail kan løse det aktuelle problem indtil politiets hjemmeside er blevet rettet.
Ansøgnings blanketen P 704-21 (02/15) kan downloades HER.

Med venlig hilsen
Henrik Elmer
Forbundsformand


2017 (Indlægsdato 17.05.2017)

NM 2017: På forbundets bestyrelsesmøde afholdt den 15. maj blev det besluttet at gære en ekstraordinær indsats for at hæve den danske deltagelse til årets Nordiske Mesterskaber som afholdes i Norge, lidt nord for Oslo den 21-22-23. juli. Se indbydelse i Krudtslam og her på siden i Stævnekalenderen. Der vil blive tildelt et væsentligt økonomisk tilskud til alle deltagende skytter som deltager i NM. Hvor meget der bliver uddelt til den enkelte skytte kan først oplyses, når vi kender det endelige danske deltagerantal. Dette for at berigtige Danmarks forsatte og fremtidige deltagelse i det nordiske samarbejde. Det har i de seneste år knebet gevaldigt med den danske deltagelse til NM. Tilmelding, som er bindende, til Henrik Elmer ALLERSENEST søndag den 28.maj på mail med oplysning om hvilke klasser du ønsker at deltage i.
Eventuelle spørgsmål kan rettes til Henrik Elmer, Mail: h-elmer@outlook.com eller tlf. 21 95 02 57.


2017
Afprøvning af nye skytte aktiviteter.

Benchrest 100M-58.pdf

Benchrest 100M-59.pdf

Kikkertsigter-1b.pdf
Riffel 100M-57.pdf